Referenties

Tijdens zijn loopbaan als informaticus drukte Patrick D’Haese mee zijn stempel op de informatisering en professionalisering van verschillende toonaangevende bedrijven in hoofdzakelijk de sector van de voedingsmiddelenindustrie.

Jademo Meat Products

Referenties

JADEMO NV is een familiale onderneming, gespecialiseerd in het versnijden en commercialiseren van zeugen –en varkensvlees in Europa en daarbuiten.

Imperial Meat Products
Campofrio Food Group

Imperial Meat Products maakt deel uit van Campofrio Food Group, met meer dan 11000 werknemers het grootste vleesverwerkende bedrijf in Europa.

De groep, met hoofdzetel in Madrid, biedt een grote variatie aan kwaliteitsproducten die bijdragen tot een betere levenskwaliteit en gezondheid van de Europese consument.


Ernell

Ernell is een jong dynamisch bedrijf dat staat voor zowel traditionele als trendy charcuterieproducten.

Danis

De groep Danis integreert alle aspecten van de varkenshouderij in één bedrijf. Hun afdelingen zijn perfect complementair en vormen een geïntegreerde ketting. Hun aanbod gaat van genetica en veevoeders tot het duurzaam kweken en slachten van varkens.

Magnet Group

Magnet Group is een onafhankelijk multidisciplinair engineering/consultancy-bureau, gespecialiseerd in engineering, project- en constructiemanagement van industriële projecten in diverse sectoren.

Ardo

Ardo produceert kwalitatieve vriesverse groenten, kruiden en fruit voor een wereldwijd groeiende markt. Dit gebeurt op een duurzame manier, met respect voor mens én milieu.

Grega

GREGA produceert gedroogde hammen.

Rolu

ROLU is gespecialiseerd in import en distributie van Zuid-Afrikaanse (Kaapse) wijnen

Contacteer ons zodat we u in een persoonlijk onderhoud kunnen informeren over de inhoud van deze projecten, rekening houdende met de door onze klanten gevraagde confidentialiteit.